Servicii

       Prezentam solutii de fatade adegvate pentru clientii nostrii si aplicam rezolutiile necesare. Impotriva materialelor de imbracare fatadele clasice largeste orizontul clientilor si al desenatorilor astfel reusim sa atingem diferenta.
       Materialele de  IZODECOR sunt produse decorative fabricate cu migala pentru solutii de calitate a fatadelor si sunt produse de siguranta si beneficiu. Utilizarea profilelor de fatada IZODECOR elimina pierderile de materiale si de timp.
      De asemenea, se elimina costurile ridicate ale stucaturilor. Produsele IZODECOR ornamentale si modelate pentru fatadele cladirilor sunt produse la o dimensiune standart de 2 m. La produsele IZODECOR se utilizeaza materiale cu o densitate mare de EPS.

 

Izolarea termica si decorarea a peretilor exterior si interior

image 2

Polistiren expandat, cea mai usoara modalitate de a mentine confortul unei locuinte este izolarea termica. Fie ca va ganditi la cea interioara sau exterioara, a acoperisului sau pardoselii, printre cele mai utilizate materiale pe care le veti intalni de-a lungul cautarii dumneavoastra sunt polistirenul expandat (EPS) si extrudat (XPS).
.

Distributie polistiren decorative

Ancadramente pentru usi si ferestre

Ancadramente pentru usi si ferestre, cornise, profile modelat, Baghete polistiren. Elemente decorative ce inconjoara o usa sau o fereastra, ancadramentele impreuna cu solbancurile din polistiren dau o eleganta aparte cladirilor.

asdf

Distributie elemente decorative din polistiren

elemente decorative

Chei de bolta, Elemente decorative, Elemente arhitecturale. Elemente decorative din polistiren, cheile de bolta sunt situate in general deasupra usilor sau ferestrelor, intrerupand ancadramentul intr-un mod elegant.

Valid XHTML 1.0 Transitional