Ce este IZODECOR

Materialele de  IZODECOR sunt produse decorative fabricate cu migala pentru solutii de calitate a fatadelor si sunt produse de siguranta si beneficiu. Utilizarea profilelor de fatada IZODECOR elimina pierderile de materiale si de timp. Produse din polistiren expandat, pot fi instalate de catre un singur om si au fidelitate maxima.
      De asemenea, se elimina costurile ridicate ale stucaturilor. Produsele IZODECOR ornamentale si modelate pentru fatadele cladirilor sunt produse la o dimensiune standart de 2 m. La produsele IZODECOR se utilizeaza materiale cu o densitate mare de EPS.

 

Produsele IZODECOR

izodecor

Baghete Polistiren, Scafe Polistiren, Cornise Polistiren, Brauri Polistiren, Ancadramente Polistiren, Profile Solblancuri, Coloane Polistiren, Pilastri Polistiren, Profile Polistiren, Profile Exterior, Profile Interior, Profile De Fatada, Elemente Arhitecturale, Amenjari Interioare, Decoratiuni Interioare, Decoratiuni Exterioare, Materiale Renovari, Materiale Amenajari, Restaurari Cladiri Vechi, Bordura din polistiren cu model pentru decorare , delimitare , conturare .

Decoratiuni din polistiren IZODECOR

Elemente decorative din polistiren

Decoratiuni din polistiren care se preteaza pentru conturcti case, biserici baruri, cluburi atat la exterior cat si la interior. Ancadramentele pentru ferestre se folosesc in deosebi la cladirile de cult, Biserici, capele, manastiri, catedrale. ele ajuta la pastrarea stilului arhitectonic al regiunii si nu numai. Se pot comanda pe diverse modele si dimensiuni pot include si semne divine, precum semnul crucii sau altele.

asdf

Profilele decorative din polistiren IZODECOR

Profilele decorative din polistiren IZODECOR

Profilele decorative din polistiren IZODECOR sunt acoperite cu un strat de tencuiala asfel incat devin rezistente la intemperii, uzura mecanica si UV.

Polistiren decorative izodecor

Valid XHTML 1.0 Transitional